presko鑙 na sadr綼j

Osnovna 筴ola Ivana Kukuljevi鎍 Beli规e

Login
"VRIJEME JE ZA ㎏OLSKI OBROK 2"

 

PROJEKT: Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (2018/2019.)

Prilo緀ni dokumenti:
VRIJEME JE ZA SKOLSKI OBROK 2.pdf

IDEMO U SREDNJU

 

http://www.upisi.hr

GRAD BELI┢E

http://www.belisce.hr/

 

 

Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani doga餫ji

E lektire

Online enciklopedija

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispi筰 鑜anak Po筧lji prijatelju
Podru鑞a 筴ola Vinogradci je najljep筧 podru鑞a 筴ola u Hrvatskoj
Autor: Dajana Vinkovi, 5. 12. 2019.

Podru鑞a škola Vinogradci proglašena je najljepšom podru鑞om školom u Hrvatskoj!

Najljepšom školom, koja djeluje u sklopu Osnovne škole Ivana Kukuljevi鎍 u Beliš鎢, proglašena je u projektu “Najljepši školski vrtovi 2019.” Hrvatske radiotelevizije.


Sve鑑nost proglašenja pobjednika odr綼na je u petak, 29. studenoga 2019. godine u Zagrebu, a prisustvovali su joj u鑕nici Podru鑞e škole Vinogradci sa svojom u鑙teljicom Melitom Vuji鑙, zamjenik gradona鑕lnika grada Beliš鎍 Domagoj Var緄 i ravnatelj beliš鎍nske Osnovne škole Darko Kova, koji su ujedno i preuzeli nagradu.

Ovaj ekološko-obrazovni projekt Hrvatska radiotelevizija provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku u鑙nkovitost te brojnih privatnih donatora. U projektu sudjeluju u鑕nici osnovnih i srednjih škola, u鑕ni鑛ih domova, djeca iz dje鑚ih vrti鎍 te polaznici iz centara za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju. U vrtovima koje su sama oblikovala i uredila djeca u鑕 voljeti prirodu te prepoznavati vrijednost i ljepotu podneblja u kojemu 緄ve.

Prijavivši se na ovogodišnji objavljeni natje鑑j u kojem je bilo prijavljeno više od 150 osnovnih i srednjih škola, ova je mala škola osvojila prvu nagradu u navedenoj kategoriji prije svega zahvaljuju鎖 u鑙teljici Meliti Vuji鑙, koja je sa svojim u鑕nicima i njihovim roditeljima uredila školsko dvorište. Naime, prosudbena je komisija nakon obilaska svih prijavljenih škola i vrtova odlu鑙la kako su mali Vinograd鑑ni uspjeli u svome projektu ure餰nja školskog vrta proglasivši njihovu podru鑞u školu najljepšom u Hrvatskoj. U鑕nici su zajedno s u鑙teljicom i roditeljima uredili su i obogatili kamenjar te cijelo školsko dvorište. Osim vrta obojili su i ukrasili njihovu drvarnicu (prostoriju u kojoj su se nekada dr綼la drva za ogrjev školske zgrade) koja im trenuta鑞o slu緄 za skupljanje starog papira, ali i kao spremište. Od plasti鑞ih automobilskih poklopaca kota鑑 (ratkapa) napravili su cvjetove kojima su ukrasili ogradu dvorišta te vrt ukrasili mnoštvom razli鑙tog cvije鎍 te ljekovitog i za鑙nskog bilja.

Izvor: beliš鎒.hr

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispi筰 鑜anak Ispi筰 鑜anak | Po筧lji prijatelju Po筧lji prijatelju ]
presko鑙 na navigaciju